Hotel Parc Belair "l'Annexe" in Luxembourg

During the transformation of the house next to the Hotel Parc Belair in Luxembourg as an annex to the hotel, the Goeres group decided to add a dining room on the ground floor to enjoy the garden during the summer.

Ex & Co, who was in charge of the transformation, even asked me to design the extension in order to decorate the whole in keeping with the architecture of the house that dates from the beginning of the 2nd century. And from the view towards the public park behind the house

The decision to use the neoclassical style for this project was necessary to allow natural lighting to the interior of the existing building. It was important to look after the details of execution because of the visibility of the annex from the Parc Belair which runs along the back of the hotel to the center of Luxembourg City.